Pages

Tuesday, 30 June 2015

HEBOH SAMPUL DUIT RAYA ADA SIMBOL ILLUMINATI

HEBOH SAMPUL DUIT RAYA ADA SIMBOL ILLUMINATI

sampul duit raya edisi terhad dan eksklusif

Menggemparkan. Lebih panas dari isu restoran Me'nate yang tidak bersalah ekoran perselisihan faham seorang selebriti yang merupakan adik kepada Yang Amat Berhormat dengan seorang pengikut di ruangan twitternya.

Lupakan itu semua kerana ia tidak relevan langsung untuk diceritakan di blog paling meletop di Malaysia. Tidak perlu diperkenalkan lagi. Blog Penulis Sana Sini atau singkatannya PSS. Wah, bongkaknya PSS. Kau ada? hahaha bergurau sahaja.

Kelab Ramlee Awang Murshid (RAMFC) telah mengeluarkan sampul duit raya edisi eksklusif dan terhad. Sampul duit raya itu dihiasi dengan gambar kulit buku Tombiruo.

sumber www.budakpening.com


Tombiruo merupakan salah satu dari novel popular karya penulis thriller nombor satu Malaysia iaitu Ramlee Awang Murshid.

Biasalah, Apabila nampak  gambar mata satu sahaja terus berdesup di kepala ni dengan simbol mata satu atau lebih dikenali dengan All Seeing Eye. Simbol Illuminati paling dikenali diseluruh dunia.

Berikut kenyataan dari pentadbir laman RAMFC.

"Walau apa pun persepsi anda, kami ingin menegaskan sampul ini diadaptasi dari kaver Novel Tombiruo yang bakal difilemkan nanti. Rekaan tidak mengikut mana-mana perlambangan dalam ideologi barat yang cuba diserapkan dalam masyarakat hari ini. " -RAMFC


sumber google


PSS cadangkan peminat tegar Ramlee Awang Murshid wajib dapatkan sampul duit raya ini. Mana tahu, sepuluh tahun akan datang ia menjadi sangat bernilai.

Boleh dapatkannya di akaun rasmi Facebook RAMFC.

nota:macam mata hulk pun ada.

No comments: