Pages

Saturday, 18 October 2014

MAIN BOWLING BERSAMA NOVELIS DI MELAKA INTERNATIONAL BOWLING CENTRE

MAIN BOWLING BERSAMA NOVELIS DI MELAKA INTERNATIONAL BOWLING CENTREDi mana para penulis semua pada 15 November 2014 ini? Di sana? di sini? Di mana?

Mereka berada di Melaka International Bowling Centre. Pentaksub novel, penggila novel atau apa sahaja yang memang sukakan novel bolehlah sertai malah ia juga terbuka kepada semua penulis novel. Siapa kata novelis ini hanya duduk rumah dan mengadap komputer sahaja. Lihat, mereka akan beraksi bermain bowling pada 15 November nanti.

Seramai 20 orang novelis telah mengesahkan kehadiran untuk acara bowling ini. Antaranya Pengurus Besar Penerbitan Grup Buku Karangkraf yang berbahagia Puan Sri Diah. Nama pena beliau sebagai novelis juga adalah Sri Diah. Kita ada juga novelis dan chef selebriti, Norzailina Nordin. Selebihnya pula ialah.

Laila Kamilia. Herna Diana. Azilah Wahab. Weeda Airiza. Damya Hanna. Haiza Najwa. Nur Insyirah. Rania Firdaus. Hezzy Azra. Aleya Aneesa. Emy Raziela. Fida Rohani. Anis Ayuni. Nuriz Aida. Nina Rose. Iffa Zalia. Liyana Zahim dan Murni Aqila.

Adakah juara longkang akan terus mengekalkan takhta yang disandangnya pada tahun lepas? Siapa juara longkang tahun lepas? Carilah sendiri jawapannya.

Teka wajah novelis Alaf 21.

Suci betul muka masing-masing. Anda harus meneka 12 wajah novelis ini berpandukan kepada klu yang diberikan oleh novelis Weeda Airiza. Sila Tambah rakan FB beliau sekarang.


Pembaca semua boleh memenangi novel dan voucher makanan benilai RM150. Tidak perlu tunggu BR1M lagi.

Pertandingan ini adalah haram untuk disertai oleh wajah-wajah yang tertera di atas. Maklumat lanjut boleh baca pada poster yang tertera di atas.


3 comments:

laila kamilia said...

terima kasih sudi menghebahkannya di sini. Jemput sekali ya memeriahkan ke sana!

laila kamilia said...
This comment has been removed by the author.
laila kamilia said...

terima kasih sudi menghebahkannya di sini. Jemput sekali ya memeriahkan ke sana!