Pages

Monday, 3 February 2014

PSS OMG! : KARNIVAL KARANGKRAF KEMBALI MEMBARAKAN JIWA & MINDA PENGUNJUNG

PSS OMG! : KARNIVAL KARANGKRAF KEMBALI MEMBARAKAN JIWA & MINDA PENGUNJUNGOh Mesti Gempak! (OMG!) , Karnival Karangkraf kembali lagi tahun ini. Bermula pada hari Jumaat 7 Februari 2014 sehingga Ahad 9 Februari 2014.

Pelbagai produk bahan bercetak seperti majalah, novel dan buku dijual di Karnival Karangkraf ini. Dengan diskaun-diskaun gempak yang diberikan. Aktiviti menarik seperti fashion show muslimah, Demo make-up serta tips kecantikan, catwalk anak & bapa maskulin, Persembahan media hiburan bersama Altimet, Joe flizzow, Ila Damiaa, persembahan tarian zapin dan banyak lagi di pentas utama dan pentas mini. Penuh dengan aktiviti!

Pengunjung juga dapat menemui penulis kegemaran antaranya Ramlee Awang Murshid, Laila Kamilia, Saidee Nor Azam, Ebriza dan ramai lagi. Jangan lepaskan peluang bergambar dan mendapatkan tandatangan mereka.

Forum yang akan diadakan di Karnival Karangkraf

Lebih meriah, lebih diskaun. Penuh dengan aktiviti selama tiga hari tiga malam Karnival berlangsung. Jom beramai-ramai ke Karnival Karangkraf. Bertempat di Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam.

Untuk melihat senarai penuh aktiviti sila klik sini


No comments: