Pages

Saturday, 11 January 2014

11 JANUARI : BAHRUDDIN BEKRI DAN SITI NURHALIZA BERKONGSI TARIKH LAHIR

11 JANUARI : BAHRUDDIN BEKRI DAN SITI NURHALIZA BERKONGSI TARIKH LAHIR


Pada tarikh hari ini iaitu 11 Januari, satu Malaysia tahu ia adalah tarikh lahir penyanyi nombor satu Malaysia, Siti Nurhaliza. Pada masa yang sama, penulis dari Sarawak yang disukai ramai Bahruddin Bekri turut berkongsi tarikh lahir yang sama.


Tuan Bahruddin Bekri
Bahruddin Bekri sudah pun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan seorang anak perempuan yang comel dan sihat. Beliau telah menulis lebih dari 20 buah buku untuk penerbitan PTS PUBLICATION. Terbaru daripada beliau ialah edisi bumper siri Diari Mat Despatch dengan tajuk Haru Biru. Pastinya tebal dengan jumlah muka surat yang banyak berbanding sebelum ini agak nipis.PSS sendiri memiliki buku tulisan Bahruddin Bekri. Antaranya, Kita Hanya Di Seberang Jalan, Penulis yang Disayang Tuhan dan Diari Mat Despatch.

Peminat Siti Nurhaliza dan peminat Bahruddin Bekri hari ini bolehlah mengucapkan ucapan selamat hari lahir kepada idola masing-masing ya. PSS juga mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat Bahruddin Bekri. Semoga sihat, rezeki bertambah dan terus cemerlang menghasilkan karya berkualiti dan bermanfaat buat seluruh pembaca di Malaysia. Anda semua boleh melawat ke blog beliau di  http://dingin.blogspot.com/

Pautan berkaitan klik sini

No comments: