Pages

Tuesday, 5 November 2013

PSS BUZZ! : AZZAH ABDUL RAHMAN BONGKAR 7 RAHSIA?

PSS BUZZ! : AZZAH ABDUL RAHMAN BONGKAR 7 RAHSIA?


Penulis Azzah Abdul Rahman bongkar tujuh rahsia? Rahsia apakah itu? Rahsia itu akan terlerai apabila pada 23 November 2013 ini beliau akan mendedahkan pada Bengkel 7 Langkah Menulis Novel.

Azzah Abdul Rahman yang berasal dari Batu Kikir, Negeri Sembilan sebelum ini telah pun menulis sebuah Ebook bertajuk "7 Langkah Menulis Novel Dalam Masa 30 hari".

Dalam masa 30 hari sahaja? Benarkah? Mesti pembaca PSS tertanya-tanya, novel apakah yang beliau hasilkan dalam masa sebulan itu.

hanya 28 hari manuskrip sudah siap

Novel kategori remaja bertajuk Skuad Pengatur Acara Rifqie dan Kawan-kawan (SPARK) dihasilkan hanya dalam tempoh 28 hari. Setebal 232 muka surat. Diterbitkan oleh PTS Pop sdn bhd.

"Ebook ini dihasilkan daripada gabungan pembacaan dan pengalaman saya  bersama rakan-rakan penulis baru, lama, best seller, guru-guru dan mentor-mentor penulisan saya – dikumpul, diproses, diuji dan sekarang dikongsikan kepada anda dalam 7 langkah yang teratur dan jelas."-Cik Puan Azzah Abdul Rahman

Hebat sangat. Ini bermakna dalam setahun boleh hasilkan 12 buah novel seperti ini. Pasti anda di luar sana yang ingin menjadi penulis terangsang untuk membeli Ebook beliau. Kepada warga Singapura ini adalah peluang baik untuk anda menambahkan lagi bahan bacaan dalam bahasa Melayu untuk para pembaca. Selain itu menaikkan lagi jumlah penulis Melayu Singapura.
Ebook

Mari sertai Bengkel 7 Langkah Menulis Novel yang dianjurkan oleh Jawatankuasa Eksekutif Kegiatan Melayu Siglap South dan Akademi Anuar Othman. Tempat adalah terhad. Yuran sebanyak Dollar Singapura $70 dan ada novel percuma.

Pasti penglihatan tertarik pada tudung yang dikenakan oleh beliau pada gambar poster ini. Untuk makluman semua tudung Halfmoon Shawl itu adalah produk dari Afeeya Bella.


No comments: