Pages

Wednesday, 13 November 2013

KUBUR BERNYAWA EBRIZA AMINNUDIN

KUBUR BERNYAWA EBRIZA AMINNUDIN 

Ebriza Aminnudin


Panas dan sensasi. Khabarnya novelis dari Pulau Pinang ini cintanya kini sudah beralih arah. Beliau yang dikenali sebagai penulis novel bergenre cinta kini beralih arah ke genre seram pula.


Bukan beralih arah terus dan tidak akan menulis novel cinta lagi, tetapi mencuba keupayaan menulis dalam genre seram pula. Tahniah PSS ucapkan di atas keberanian menulis genre seperti ini.

Beberapa minggu kebelakangan ini, dilihat banyak status dari Facebook beliau mempromosikan poster novel seram bertajuk Kubur Bernyawa. Ia dijangka akan menyeramkan peminat novel seram tanah air pada Februari 2014. Lagi tiga bulan sahaja.

karya beliau. gambar dari FB beliau.

Kulit buku Kubur Bernyawa belum secara rasmi lagi dikeluarkan untuk tatapan umum. Nampaknya peminat karya Ebriza Aminnudin harus terus bersabar.

PSS sebenarnya agak ragu untuk meletakkan semua poster seram ini di blog PSS. Ia memang menyeramkan, bimbang PSS harus meletakkan syarat 18 tahun ke atas sahaja boleh masuk ke dalam blog ini. Sekadar gurauan dari PSS.

"nenek ikut mereka cu... tolong nenek cu... nenek dari kubur sesat di sana, mereka telah menggerakkan nenek. Tolong nenek cu..."- kubur bernyawaNo comments: