Pages

Wednesday, 16 October 2013

BORAK BUKU : BUKU PILIHAN PENULIS GENRE THRILLER NOMBOR SATU MALAYSIA.

BORAK BUKU : BUKU PILIHAN PENULIS GENRE THRILLER NOMBOR SATU MALAYSIA.


Novel Resepi Dari Kubur merupakan novel pilihan penulis novel genre thriller nombor satu Malaysia iaitu Ramlee Awang Murshid.

Borak Buku kali ini mengundang penulis hebat ini untuk berborak santai mengenai novel pilihan beliau. Novel Resepi Dari Kubur ditulis oleh penulis kacak terkenal Ahadiat Akashah. Beliau diiktiraf oleh Malaysian Book Of Records sebagai penulis novel terbanyak di Malaysia.

Ahadiat Akashah pernah muncul dalam program hiburan terkenal Melodi. Beliau merupakan anak saudara kepada Marwilis Haji Yusof pemilik Syarikat penerbitan Marwilis Publisher & Distributors.
Ahadiat Akashah
Novel Lagenda Budak Setan yang ditulis oleh Ahadiat Akashah pernah diadaptasi dalam bentuk naskah filem. Dibintangi oleh pelakon terkenal Lisa Surihani dan Farid Kamil.

Acara Borak Buku yang akan diadakan pada hari Ahad nanti adalah terbuka dan percuma kepada yang berminat. Acara ini berkonsepkan borak santai sambil minum kopi. Di sana nanti anda semua boleh berborak dengan penulis Ramlee Awang Murshid mengenai novel pilihan beliau. Bukan novel tulisan beliau ya. huhuhu.

"Borak Buku adalah acara santai yang membuka ruang kepada khalayak pembaca untuk mendekati tokoh jemputan dan buku pilihan beliau. Kita hanya borak-borak tentang buku sambil minum kopi. Terbuka dan percuma kepada semua lapisan pembaca."-RAMFC

Maklmat lebih terperinci sila klik sini

No comments: