Pages

Saturday, 28 September 2013

PSS OMG! : RAMLEE AWANG MURSHID DI MPH, SACC MALL

PSS OMG! : RAMLEE AWANG MURSHID DI MPH, SACC MALLEsok. Ahad. 29 September 2013. Penulis novel genre Thriller nombor satu Malaysia akan berada di ruang legar MPH, bertempat di SACC MALL SHAH ALAM.

Bersempena dengan Pesta Buku MPH, beliau akan turun padang bersama dengan kemunculan novel terbarunya iaitu MAGIS. Ia sangat mengujakan!

Novel MAGIS sangat istimewa buat para pengikut penulis novel ini. Lima watak utama dari lima buah novel berlainan ditemukan dalam sebuah novel. Ia jarang-jarang berlaku dalam industri penerbitan novel fiksyen negara.

Esok, merupakan hari yang paling istimewa dan PSS menjangkakan, pengunjung akan bertambah di SACC MALL kerana ingin menemui penulis hebat yang telah melalui zaman gelap, zaman perolehan dan zaman menuai sebagai seorang penulis novel.

Tahukah anda, kereta pertama yang dibeli oleh Ramlee Awang Murshid di Kuala Lumpur pada tahun 1994 ialah sebuah Proton Iswara. Pada tahun 2006 pula hasil dari duit royalti novel, beliau membeli sebuah Toyota Vios. Begitulah maklumat yang PSS perolehi dari keratan akhbar Kosmo. Bagaimana dengan sekarang? sekadar gurauan dari PSS.

Jadi jangan lupa esok, bermula pada jam 2 petang sehingga 4 petang. Oh, Mesti Gempak! (OMG!)

Imaginasi dari seorang peminat tegar beliau. Oleh budak hutan.