Pages

Wednesday, 28 August 2013

RUNNING MAN VERSI KOMIK? : DALAM BAHASA MALAYSIA

RUNNING MAN VERSI KOMIK? : DALAM BAHASA MALAYSIA






Berita baik buat peminat rancangan game show Running Man. Rancangan TV realiti permainan yang paling popular di Korea yang ditonton jutaan peminat diseluruh dunia ini akan datang dalam bentuk komik. PTS PUBLICATION syarikat penerbitan yang diberi hak menterjemahkan komik Running Man ke dalam Bahasa Melayu, bahasa rasmi negara Malaysia.


PSS pasti ramai yang melompat-lompat dan tidak sabar untuk mendapatkan komik Running Man ini. Apabila tonton program Running Man di kaca televisyen, kita boleh ketawa dengan aksi-aksi para perserta yang terdiri daripada selebriti Korea. Debaran dipaparkan secara visual. Namun bagaimana dengan komik pula? Nantikan kemunculan komik Running Man ini.

Setiap peminat program Running Man harus memiliki komik ini sebagai koleksi peribadi.

Di dalam komik ini, misi mereka ialah menyelamatkan seorang penyanyi Korea yang terkenal. Yoona telah diculik oleh Prof. Blagoose yang mahu menguasai dan menyebarkan kuasa kegelapan ke seluruh dunia.
Yoona

Kenapa Prof. Blagoose menculik Yoona? Kemerduan suara dan jeritan kesakitan Yoona yang akan menjadi senjata bagi menjayakan misi jahatnya itu.

Komik dilukis oleh Kim Moon Sik. Mencuit hati bukan? Nantikan kemunculan komik ini di pasaran. Diterbitkan oleh PTS POP SDN BHD.




5 comments:

Kak Tie said...

wow..meriahnya kat sini...

baby comel said...

Wah, running man pun ada komik jgk?? Hehehehe, nampak sgt aku tak pernah amik tau psl running man ni =)

jejari kucing said...

memang meriah kak tie

ada, baby comel, tunggu je nanti huhuhu

prettycute Habbo said...

Mak saya tak bagi beli

jejari kucing said...

kasihan, harap bersabar