Pages

Wednesday, 21 August 2013

AZZAH ABDUL RAHMAN DALAM MAJALAH NUR EDISI SEPTEMBER 2013

AZZAH ABDUL RAHMAN DALAM MAJALAH NUR EDISI SEPTEMBER 2013Pengasas dan pengurus Digital Apprentice Management Services. Konsultan idea bagi Nuun Creative Books. Jurulatih bertauliah Akademi Hero. Berpengalaman sebagai Ketua Jurulatih Modul Kenegaraan & Khidmat Komuniti dan Ketua Penyelaras Khidmat Komuniti PLKN. Menjadi jurulatih pelbagai program nasional. Berpengalaman sebagai pengurus projek dan pengurus acara. Penulis buku motivasi dan novel remaja. Naib Presiden II , Pertubuhan Perunding Latihan dan Motivasi Muslim Malaysia (TAMRIN) .
Cikpuan Azzah Abdul Rahman

Insan hebat yang dimaksudkan di atas ialah Cikpuan Azzah Abdul Rahman. Dikenali juga dengan nama lain seperti azuzafu dan Izzat. Mengundang perhatian dengan novel sejarah tulisan beliau yang telah membuka minda ramai pihak tentang seorang srikandi pejuang kemerdekaan yang tidak dijulang . Novel sejarah bertajuk Shamsiah Fakeh : Pejuang, Pemimpin dan Perempuan. Shamsiah Fakeh dikatakan menyertai rejimen ke 10 Parti Komunis Malaya. Perjuangannya menentang penjajah British ketika itu. Untuk mengetahui kisah sebenar, dapatkanlah buku tulisan Azzah AR ini. Terbitan PTS Litera sdn bhd.Melalui akaun Facebook miliknya, beliau telah berkongsi cerita mengenai artikel tentang dirinya yang telah tersiar di dalam Majalah Nur edisi September 2013. Dalam segmen kerjaya pilihan.

Majalah Nur adalah terbitan syarikat penerbitan terunggul di Malaysia iaitu Kumpulan Karangraf sdn bhd. Majalah Nur ini sasarannya untuk siapa sebenarnya? Jom kita baca sedikit tentang majalah Nur.
gambar dari akaun facebook beliau

Aktif, yakin, anggun. Majalah untuk Muslimah berkerjaya dan mengamalkan cara hidup Islam.

Dibawa dengan pendekatan Islami, moden, dinamik dan informatif. Wadah pemikiran baru bagi 

Muslimah masa kini. Sesuai sebagai rujukan dan teman setia.- Majalah Nur
2 comments:

baby comel said...

Pn Azzah AR, seorang penulis yg baik

jejari kucing said...

oh benarkah?