Pages

Thursday, 18 July 2013

LIYANA ZAHIM ADA BABY BARU?

LIYANA ZAHIM ADA BABY BARU?


Panas! novelis Liyana Zahim dikatakan baru sahaja melahirkan 'baby' barunya. Jangan melatah dulu pembaca blog PSS yang disayangi ni.

'Baby' baru yang dimaksudkan ialah novel terbarunya yang bertajuk RINDU AWAK 200% . Tahniah diucapkan. Rindu Awak 200% adalah novel beliau yang ke empat. Untuk tempahan awal novel terbitan Alaf 21 ini bolehlah ke Facebook beliau LiyanaZahim


Sinopsis:

Zill Faezrul Iqbal - Jiwa Armel Aisya jadi nanar apabila teringat nama ini. Bersifat tenang tapi bermulut celopar sungguh menjengkelkan hati Armel Aisya. Tapi, dia tak boleh banyak bunyi. Dia sendiri yang memilih lelaki itu untuk menjadi suaminya.

Ibarat minyak dengan air, mereka tak boleh bersatu. Akibatnya rumah tangga mereka tidak pernah aman! Penyudahnya Armel ke utara, Faezrul ke selatan. Namun, semakin Faezrul tidak peduli, semakin sakit hati Armel.

Misteri Faezrul yang kejap hilang kejap ada di rumah, menimbulkan tanda tanya di kepala Armel. Mustahil seorang lelaki kampung yang bekerja sebagai juruteknik mampu memiliki kereta Range Rover Evoque!

Siapa lelaki ini? Mungkinkah dia suku sakat Jula Juli Bintang Tujuh?

No comments: