Pages

Tuesday, 2 July 2013

KONVENSYEN MINI PENULISAN: DITERAJUI 11 PANELIS TERUNGGUL MALAYSIA.

KONVENSYEN MINI PENULISAN: DITERAJUI 11 PANELIS TERUNGGUL MALAYSIA.


Berita baik buat penulis dan mereka yang ingin menjadi penulis. Pada 20 Julai 2013 akan diadakan Konvensyen Mini Penulisan di Kuala Lumpur. Untuk mendaftar klik sini http://www.mypenulis.info/

Ia sebuah Konvensyen penulisan yang hebat kerana dibarisi oleh sebelas panelis terunggul dengan kepakaran dan kejayaan tersendiri. Di konvensyen ini akan berkumpul para penulis, penerbit dan pekedai buku.

 (1) Puan Sri Diah Saharudin. Pengurus Besar Grup Buku Karangkraf.

(2) Ustaz Rohidzir Rais. Pendakwah, Penulis, Pengarah Urusan Inspirasi Media. Penulis buku best seller

(3) Abdul Latip Talib. Novelis fiksyen sejarah Islam nombor satu negara

(4) Nor Hayati Razali, Pengurus, Jabatan Pembangunan Industri Buku, Perbadanan Kota Buku.

(5) Azzah Abdul Rahman. Penulis, pengasas Akademi Hero dan Tulisnovel.com.

(6) Nazry Salam Feeqry. Pekomik Misi 10A dan Misi 8A, penulis novel remaja dan pelukis animasi.

(7) Zamri Mohamad. Pengasas kursuspenulisan.com, penulis, top-two finalis Anugerah Pilihan Pembaca Popular-Berita Harian 2010 dan 2011.

(8) Ustaz Fathuri Sallehudin. Penulis buku Mudahnya Menjemput Rezeki yang terjual _ , _ _ _ _ naskah. Buku yang mencetuskan fenomena negara.

(9) Aqif Azizan. Pengasas Write to Wealth. Pencetus jualan ebook yang membawa nilai jualan RM_ _ _, _ _ _ dalam tempoh tiga bulan menggunakan metodologi yang digunakan ke atas para klien premiumnya.

(10) Wahyudi Yatim. Pengarah Jenama DWE Sdn Bhd. Pernah terlibat secara langsung dalam aktiviti jualan dan pemasaran di rangkaian kedai buku utama dan kedai-kedai buku indie serta jualan di tapak.

(11) Muna Izzah Fadzil. Moderator forum, ahli Tim Pengkaji Hadith Psikologi, alumni Akademi Hero dan KursusPenulisan.Com.


Puan Sri Diah Saharudin

Untuk mendapatkan potongan harga, bolehlah mendaftar sebelum 5 Julai 2013. Maklumat terperinci boleh klik pada laman ini http://www.mypenulis.info/

PSS lihat ia sebuah konvensyen yang akan melahirkan barisan penulis berkualiti dengan kepuasan berganda-ganda. Ia adalah majlis ilmu, merapatkan silaturahim saling berkenalan dan bekerjasama dan wujudnya projek-projek buku juga peluang pasaran yang luas untuk berkarya. Ia sebuah konvensyen yang hebat!

No comments: