Pages

Friday, 14 June 2013

ANUGERAH PILIHAN PEMBACA 2013-BERITA HARIAN

ANUGERAH PILIHAN PEMBACA 2013-BERITA HARIANPemilihan buku pilihan pembaca untuk Anugerah Pilihan Pembaca 2013 sedang rancak kini. Setiap pembaca yang mengundi, berpeluang memenangi hadiah yang menarik dari kedai buku Popular. Setiap pembaca hendaklah memilih tiga buah buku paling digemari yang disenaraikan di dalam borang. Anda boleh klik sini http://bookfest.popular.com.my/anugerahpilihanpembaca/index.php/vote/group/1

Add caption
PSS lihat untuk genre fiksyen hanya ada seorang wakil dari penulis lelaki iaitu Ramlee Awang Murshid. Semuanya adalah penulis wanita yang mendominasi genre fiksyen untuk Anugerah Pilihan Pembaca 2013 Berita Harian.

Manakala untuk bukan fiksyen, terdapat empat buah buku dari penerbit PTS PUBLICATION dan tiga dari Alaf 21 selebihnya adalah dari penerbit lain.

Tarikh tutup undian pada 23Jun 2013. Buat pembaca dan penggemar buku di Malaysia, jalankan tangungjawab anda untuk mengundi Anugerah Pilihan Pembaca 2013. Keputusan terletak pada setiap undian yang diberikan. Harap-harap tiada blackout sewaktu mengira undi. Sekadar gurauan dari PSS.

No comments: