Pages

Monday, 18 March 2013

AIN MAISARAH BUAT PEMINAT HISTERIA

AIN MAISARAH BUAT PEMINAT HISTERIA


Ain Maisarah memang seorang penulis yang tidak reti duduk diam. Ada sahaja kejutan yang dilakukan buat para peminat produk syarikatnya iaitu Blinkbook sdn bhd.

Terkini beliau telah mengeluarkan produk pakej novel comel. Anda boleh klik link ini http://www.blinkdigital.com.my/kedaiblink/product-category/novel-comel/

Pakej novel comel

Bukan itu sahaja, pakej RM200 yang sangat mengujakan turut menanti para peminat Blinkbook. Melalui pakej ini, pembeli akan mendapat kotak Blink yang sangat eksklusif. Pakej RM200 adalah terhad untuk 2000 pakej sahaja.

pakej RM200

Pembeli boleh membeli 1500 pakej di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur pada 26 April sehingga 5 Mei 2013 nanti dan 500 pakej pula akan dijual secara online. Antara tajuk yang menarik hati PSS ialah novel Little Pink Riding Hood dan Serigala Tembam. Menarik sangat tajuk ni.

Amaran, pakej ini akan siap pada 26 April 2013 dan penghantaran akan dilakukan pada 30 April 2013. Jadi, sila buat pembelian awal secara online di link ini . Sila histeria sekarang .http://www.blinkdigital.com.my/kedaiblink/product/pakej-200/

Untuk maklumat lebih lengkap sila klik pada link yang diberikan. Maklumat  pada blog ini telah diringkaskan.

2 comments:

boni kacak said...

ain maisarah.. pewwitt pewwitt.

jejari kucing said...

haipppppp