Pages

Thursday, 21 February 2013

TREND FESYEN:AIN MAISARAH

TREND FESYEN:AIN MAISARAH


Ain Maisarah, begitulah nama pemilik penulis selebriti paling berjaya dan berpengaruh di Malaysia. Pantas dalam merencana perjalanan syarikat penerbitan buku BlinkBook bersama suami tersayang. Telah menjelajah lebih 200 buah sekolah di semenanjung Malaysia. Berpuluh buah buku telah diterbitkan. Menerima  lebih 140 ribu 'like' di Fanpage rasminya. Tiga novel pertamanya menerima royalti sebanyak RM80 ribu ringgit. Laman rasmi http://www.ainmaisarah.com

“SAYA mahu buktikan kepada masyarakat kerjaya sebagai penulis juga mampu memberi pendapatan lumayan dan mampu bergelar jutawan seperti mana penulis tersohor di luar negara.”-Ain Maisarah (SUMBER BERITA HARIAN)

Kejayaan beliau memang sungguh luar biasa. Beliau sendiri telah diuruskan dengan baik oleh pengurusnya iaitu Syaizul Amal Zulkaffli yang juga suaminya sendiri. Ain Maisarah juga bergabung dengan beberapa penulis di bawah naungan syarikatnya. Antaranya Azanil Fitri, Izanor Sharif dan Aman Wan.

Selain itu, beliau bersama pasukan BlinkBook sering membawa kerusi besar ke beberapa program bertemu peminat. 
Di mana sahaja beliau muncul, pasti sentiasa kemas dan bergaya dengan pelbagai fesyen terkini. Beliau sukakan warna merah jambu.Fesyen manakah paling menarik di atas?

6 comments:

notainsan said...

cantiknya kak ain maisarah..
sy suka yg number 2 nampak sopan dan ayu hehe

jejari kucing said...

oh, cantikkan beliau, ya sangat ayu dan cun

blog-tips-kurus said...

Entry psl penulis jd kan..? :-)

jejari kucing said...

Benar, cerita cerita panas penulis tanah air, boleh like page nya di facebook, yeahoooo! (^_^)V

The Fantastic AM said...

Wah! Cantiknya Kak Ain! Kami di sini sentiasa menyokong Kak Ain. Semoga Kak Ain terus berjaya dunia dan akhirat! Amin.. ☺

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?