Pages

Saturday, 10 November 2012

HUSNA ADNAN:Snalala.blogspot.com masih lagi beroperasi


Pada tarikh 11/01/2011 Husna Adnan telah melancarkan sebuah kedai blog menjual beg, pakaian, tudung dan aksesori khas buat wanita. Blog itu dilancarkan pada pukul 11 pagi. Gabungan nombor yang cantik. Secantik blognya.

 http://snalala.blogspot.com/
Semua harga barangan di Snalala sangat berpatutan. Harga tidak termasuk kos penghantaran dan pembelian lima beg akan mendapat harga borong.

Page Snalala di sini https://www.facebook.com/SnaLaLaBlogshop

Kesibukkan kerja editing dan penulisan menyebabkan tiada produk baru yang terkini. Tambahan pula Husna sibuk membesarkan Afia Zara. Namun, segala barang yang dipaparkan di halaman Facebook Snalala, masih ada lagi dan akan diposkan pada bila-bila masa sekiranya ada permintaan. Untuk produk baru dari Snalala masih lagi dalam perancangan dan akan dilancarkan sekiranya waktu mengizinkan.


"Insya-Allah ada perancangan nak fokus kepada produk yang lebih niche. Masih dalam perancangan, jadi tak berani nak heboh-heboh. Dan masih mencari masa untuk mula semula, memandangkan akhir tahun ini banyak kerja penerbitan yang tertangguh."- Husna Adnan

Suami tercinta turut membantu dalam menguruskan kedai online ini. Sekiranya Husna sendiri menjadi model, suaminya pula akan menjadi jurugambar dan pada masa yang sama turut menemani Husna untuk penghantaran barang.  

2 comments:

Husna Adnan said...

Auww... terima kasih, PSS!

jejarikucing said...

Auww juga, sama-sama gitu