Pages

Monday, 8 October 2012

MOHD ARIFFUDIN DAN ALLIYAH FARHA BERCINTA?


Cerita panas ini semakin menjadi bahan bualan pembaca novel bergenre remaja. Lelaki budiman dan mempunyai pesona menarik ini dikatakan bercinta dengan seorang individu bernama Alliyah Farha. Pasti peminat dikalangan wanita berasa hampa dengan berita ini.

Penulis yang salah satu bukunya telah diterjemahkan ke bahasa Indonesia dan dijual di negara seberang itu, menafikan berita palsu ini. Menurutnya Alliyah Farha adalah orang yang sama.

Keratan dari blog rasmi beliau http://mohdariffuddin.blogspot.com/p/siapa-mohd-ariffuddin.html
Ditanya, adakah beliau risau jika peminatnya mengetahui hal sebenar. "Harap-harap mereka tidak terkejut" katanya dalam sesi temubual.

Alliyah Farha adalah nama pena untuk dua buah buku bertajuk Hana Banana dan Apron bunga-bunga. Ini adalah strategi pemasaran. Apa pun namanya, isi kandungan buku ini adalah yang baik-baik dan memberikan inspirasi kepada pembaca remaja di luar sana.

Mohd Ariffudin tanpa berselindung, telah pun menyatakan hal dua nama ini didalam blognya. Tiada maklumat yang disembunyikan dari pengetahuan umum. http://mohdariffuddin.blogspot.com/p/siapa-mohd-ariffuddin.html

Berikut adalah novel tulisan beliau:https://www.facebook.com/Penulisanasini

No comments: